Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je extra informatie over het solliciteren bij Installatietechniek Scholing. Mis je nog iets? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Wat kun je verwachten

Hoe gaat het solliciteren?

We willen het solliciteren zo makkelijk en ontspannen mogelijk maken. Vul simpelweg je gegevens in op de vacaturepagina waar je interesse in hebt. Binnen 3 dagen ontvang je een reactie. Als er interesse van beide kanten is, nodigen we je uit voor een gesprek om elkaar beter te leren kennen. Als het gevoel dan nog steeds goed is aan beide kanten, kunnen we overgaan tot het tekenen van de overeenkomst!

Uitvalsbasis

Voltastraat 24C
Hoogeveen

Telefoon

0528-820500

E-mail

info@scholinginstallatietechniek.nl

We hebben momenteel meerdere vacatures beschikbaar. Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar minstens 6 monteurs. Bekijk op deze pagina de details van de functies.

We hanteren een proefperiode van 2 maanden. Als het voor zowel jou als ons goed bevalt, gaan we direct over op een vast contract.

Bij ons staat ontwikkeling hoog in het vaandel. We dagen iedereen uit, zodat je interesse blijft houden in je werk.

Ervaring is niet per se nodig. Je leert door te doen, en die kans willen we je graag bieden. Maar ervaring is altijd mooi meegenomen. Kortom, of je nu ervaring hebt of niet, er is altijd plek voor jou in ons team!

Absoluut! We bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten. We zijn actief in zowel woningbouw als utiliteitsbouw, met zowel grote als kleine projecten. Dat maakt elke werkweek bij ons anders en boeiend!