Over ons

Wil je ons beter leren kennen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina geven we een kort overzicht van wie we zijn, wat we doen en wat ons kenmerkt.

Even voorstellen

In 2008 zijn we begonnen, en sindsdien zijn we flink gegroeid. Wat begon als een bescheiden team, is nu uitgegroeid tot een groep van 25-30 vakmannen die elke dag werken aan mooie projecten.

Bij ons team is divers, maar we delen allemaal één passie: installatietechniek en vakmanschap. 

Robert, de oprichter van Installatietechniek Scholing, staat aan het roer, maar hij is één van het team. Hij haalt de mooiste en meest uitdagende opdrachten binnen, springt bij waar nodig en is ontzettend betrokken.

Wat het werken bij Scholing echt bijzonder maakt, is onze bedrijfscultuur. Het grootste deel van ons team werkt hier al meer dan 5 jaar. We zijn laagdrempelig, hebben korte lijnen en hart voor de zaak. Bij ons wordt niemand in een hokje geplaatst. Iedereen is gelijk. En dat zie je terug in de gezelligheid binnen ons team. We zijn een hechte club.

Waarom zou je hier willen werken? Simpelweg omdat het hier gewoon gezellig is! Elke dag is anders, met afwisselende opdrachten en mooie uitdagingen. En als je bij ons aan de slag gaat, zorgen we goed voor je. Denk aan goede lonen, flexibele uren, splinternieuw werkmateriaal, een nieuwe werkbus, vier weken bouwvakantie, en nog veel meer.

vacature allround monteur

Klinkt goed, toch? We geloven in een hechte samenwerking en een prettige werksfeer waarin iedereen zich thuis voelt. 

Bij Scholing Installatietechniek ben je niet zomaar een nummer. Hier word je gewaardeerd om wie je bent en wat je kunt. Jouw bijdrage aan ons team is ontzettend belangrijk, en we kijken er dan ook naar uit om je te leren kennen. Of je nu al jarenlange ervaring hebt in de installatietechniek of net begint aan je carrière, als er een goede klik is ben je bij ons welkom!

Dus laten we snel afspreken en ontdekken of jij een mooie aanvulling bent op ons team. 

“Bij Scholing Installatietechniek hebben we niet alleen een heel leuk team, maar krijgen we ook de kans om te werken aan mooie en uitdagende projecten! Ik ben ontzettend tevreden met mijn plek in het team”

Collega Engin

Werken bij Scholing Installatietechniek

Scholing Installatietechniek is voortdurend op zoek naar vakmensen die houden van mooi werk, een no-nonsense werksfeer, teamwork en goede arbeidsvoorwaarden. Benieuwd wat dit nu écht inhoudt? Bekijk dan onze vacatures!

Onze visie

We geloven dat persoonlijkheid en echte aandacht voor collega's en klanten gecontroleerde groei en hoogwaardige dienstverlening mogelijk maken.

Onze missie

In de kern gaat alle aandacht uit naar het afleveren van goed en mooi werk. Daar zetten we ons elke dag voor in!

0 +

Je krijgt 25 tot 30 enthousiaste vakmannen als collega’s 

0 %

Wij zijn het best betalende installatiebedrijf van Drenthe e.o.

0 +

We zoeken naar minstens zes nieuwe werknemers 

0 +

Grootste deel van onze collega’s werkt hier al meer dan 5 jaar!

Aan alles is gedacht

Bij ons vind je een team van vakmannen. Elke dag staan we paraat om onze klanten te helpen met het aanleggen, installeren en onderhouden van technische klussen. Maar we geloven niet alleen in vakmanschap, ook in een hecht en gezellig team. Daar investeren we écht in! Niet voor niets werkt het grootste deel van ons team hier al 5 jaar!

vacature servicemonteur
0 +

leuke collega's

Nieuwste vacatures:

3500 tot 4500 bruto per maand

3500 tot 4500 bruto per maand

3500 tot 4500 bruto per maand